Upptäck vår nya webbshop

Upptäck vår nya webbshop

Välkommen till Åland Post Frimärkens nya hemsida och webbshop som har fått nytt utseende, blivit snabbare och utökats med flera sökmöjligheter.

En nyhet på den här vår nya handelsplattform är du inte behöver skapa ett konto i webbshopen för att göra en beställning.

Obs! Du som shoppat i vår tidigare webbshop

Du som shoppat i vår förra webbshop, tänk på att kontot som du använt där inte längre fungerar för beställningar i den här nya webbshoppen. Söker du information om ditt abonnemang och övriga beställningar från Åland Post Frimärken hittar du länk till ditt abonnemangskonto under rubriken ”Abonnemang” i menyn uppe på sidan.

Ostämplade/stämplade frimärken

Observera att i den nya webbshopen är ostämplade och stämplade frimärken två olika produkter. Under ”Frimärken” i menyn upp på sidan kan du navigera direkt till önskad kategori.

Betalning av abonnemangsfaktura

Du som vill betala din abonnemangsfaktura med kort kan fortsättningsvis göra det via vår krypterade betalningssida. Du hittar länken till betalningssidan "Betala faktura" under ”Abonnemang” i menyn upp på sidan eller i sidfoten längst ner på sidan.

Testa gärna att shoppa i webbshopen och vi hoppas att den förnyade hemsidan ska inspirera dig i ditt samlande.

Har du frågor eller funderingar, så hjälper vi dig gärna. Kontakt vår kundservice per mejl stamps@alandpost.com eller per telefon +358 18 636 640.

Tillbaka till blogg