Tre julklappstips och rabatterbjudande

Tre julklappstips och rabatterbjudande

Letar du efter julklappar? Kolla in våra bästa julklappstips och specialerbjudanden i webbshoppen.

Just nu hittar du flera erbjudanden i webbshoppen som vi samlat här för att ge dig snabb och smidig överblick.

 

20–25 % rabatt på frimärksaffischer

Dekorera dina väggar med vackra motiv ur den åländska frimärksskatten. Just nu får du 20–25 % rabatt på alla affischerna i Heritage Collection. Du kan välja mellan tre olika motiv; skötbåt, vigg och ytterskärgård. Planscherna finns i två storlekar.

Köp affischer

 

Frimärksboken Ålands frimärken berättar 2023

För dig som vill förkovra dig i frimärkskonsten och utforska Åland ur nya vinklar är frimärksboken ett hett tips. Boken varvar fysiska exemplar av alla årets frimärksutgåvor med fotografier och unika berättelser från Åland på svenska, finska, engelska och tyska. Ett signerat grafiskt kort från australiska konstnären Danelle Bergströms frimärksutgåva Båtbyggeri ingår exklusivt i boken. 

Till och med 31 december 2023 eller så långt lagret räcker får du på köpet 1 förpackning med 4 juldekorationer i 24 karats guld (värde 24 €).

Köp frimärksboken

 

FDC-förpackning 2023

Samla årets alla förstadagsbrev försedda med unika förstadagsstämplar; 12 kuvert med motiv från trädgårdsbär till julänglar och fredsduvor. Förpackningen innehåller också årets fyra helsakskort på tema Hälsningar från Åland, vilka är stämplade med en egen unik förstadagsstämpel.

Till och med 31 december 2023 eller så långt lagret räcker får du på köpet 1 förpackning med 4 juldekorationer i 24 karats guld (värde 24 €)

Köp FDC-förpackningen

 

Förpackning, specialstämplar 2023

Stämplar hör ihop med frimärken. Förpackningen med årets specialstämplar passar samlare som söker ytterligare en dimension till sin samling. De postala specialstämplarna minner om jubileum och evenemang som skett under året och har varit i bruk under endast en dag. 

Till och med 31 december 2023 eller så långt lagret räcker får du på köpet 1 förpackning med 4 juldekorationer i 24 karats guld (värde 24 €)

Köp förpackningen med specialstämplar

 

Julgåva på köpet

När du köper någon av tre ovanstående samlarprodukterna får du en förpackning med juldekorationer på köpet (värde 24 €).

Juldekorationerna är tillverkade i mässing med 24 karats guldöverdrag. Varje juldekoration är försedd med ett guldsnöre som gör det lätt att hänga den var du vill.

Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker eller till och med 31 december 2023.

Tillbaka till blogg